BAKKERIJ ISKEN

BAKKERIJ ISKEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 52 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Isken. Meer weten? Ontdek meer

29 jul 2022 om 11:46 Heerlijk gebak! Goede nette bezorging ook.
21 jun 2022 om 12:04 Bezorgtijd: rond half 11 ( zou over11 zijn) Twee heerlijke dik belegde pistoletjes brie gezond. Super, dankjewel. :-)
10 jun 2022 om 16:48 Bestelling dikke prima. Maar bezorgen zou 30 min duren, werd 50.
5 mei 2022 om 14:05 Hele grote Lekkere toumpoucen lekkerrrrrrr
9 apr 2022 om 16:37 Bezorging wilde ik om 12.00 uur maar het werd al bezorgd om 11.00. Dat vond ik raar want het werd daarom op een bankje achtergelaten… Ik kreeg een volkoren pistolet filet terwijl ik dit niet had besteld. De pistolet gezond was wel heerlijk!
25 mrt 2022 om 13:34 Heerlijk en goed belegde broodjes. Alles netjes verpakt. Vriendelijke bezorger, en snel! Ga zo door toppers!
22 feb 2022 om 6:59 Lekker broodje gezond!
17 feb 2022 om 14:31 Top!
3 feb 2022 om 13:41 Lekkere broodjes en vrolijke bezorger!
22 jan 2022 om 15:28 Niks mis mee
21 jan 2022 om 15:24 Alles was prima
18 jan 2022 om 14:42 Ik ben al heel lang fan van hun. Heerlijke broodjes en ontzettende snelle bezorging.